gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Noul nostru sediu cu punct de lucru

 

sediul cel nouAccesul este facil pe platforma industriala, atat pentru masini mici cat si pentru autocamioane si capete tractoare cu semiremorci. Ne aflam intr-un nod de trafic rutier, avand in apropiere platforma de la Terapia, platforma de la Sinterom, hypermarketul Real.

sediul cel nouHala este deosebit de spatioasa, reusind astfel sa introducem intreaga semiremorca de 13m, pentru productia prelatei si a scheletului auto, fara a afecta procesul tehnologic pentru celelalte departamente. Cu aceasta noua hala, indiferent de vremea de afara ne putem desfasura activitatile in voie, nefiind influentati de intemperiile meteo. Hala fiind incalzita, am reusit decorarea unei dube, acoperire de 80% cu autocolant a dubei, in momentul in care afara erau minus 15 grade, in hala s-a decorat la 20 grade.

sediul cel nouFaptul că avem o experienţă de peste 15 ani pe piaţa clujeană, ne-a pus la dispoziţie o perioadă îndelungată de timp in care am reuşit să cristalizăm cererile şi tendinţele pieţei in serviciile oferite.
sediul cel nouExpansiunea serviciilor oferite a venit de la sine. Altfel, de-a lungul timpului, am ajuns să avem echipe bine pregătite pentru fiecare departament in parte, prompte in a rezolva orice provocare oferită de client. Astfel, indiferent de complexitatea lucrării, suntem pregatiti de actiune.


Tehnologia a fost de fiecare dată unul din atuurile noastre. Astfel, suntem singura firmă din zona Cluj, care poate oferi peste 2000 mp/zi de imprimări outdoor. Prelatele auto listate full-color nu sunt o noutate pentru noi, având clienţi ca si Agressione-Cluj, Comatex-Zalău, Casa Augustin-Cluj, Tetris-Dej, Frigoline-Cluj, la care după prima prelata listată, a urmat intreaga flotă. Tocmai să venim în întâmpinarea acestor comenzi, am achiziţionat un laminator lichid, care oferă o garanţie sporită prelatelor listate, protejând imprimarea de diferiţi agenţi chimici şi fizici.


Copertinele şi terasele au fost şi sunt elemente vizuale deosebite. Integrând şi aici partea de imprimări, am reuşit să oferim un mare plus copertinelor şi teraselor oferind poliplanul pentru ele gata listat. Un amănunt de fineţe este de fiecare dată închiderea teraselor cu mesh imprimat. Un mic detaliu care de fiecare dată realizează un mare plus de atracţie şi spectaculozitate.


In campaniile publicitare de mare avengură oferim de fiecare dată un plus în faţa concurentilor pentru clienti, datorită termenului de execuţie mic şi a calităţii extraordinare oferite. Indiferent că sunt materiale convenţionale (bannere, meshuri, autocolante, panouri, etc.) fie că sunt materiale cu destinaţie specială (window graphics, canvas, steag, backlit film, frontlit film, etc.) de fiecare dată suntem promţi în a oferi intreaga gamă de produse clienţilor noştrii.Fie că este vorba de o simplă casetă luminoasă, fie că este nevoie de o construcţie publicitară complexă, putem oferi soluţii diferite, venind astfel în întampinarea clientului dându-i posibilitatea să îşi aleagă varianta optimă de materiale, variantă ce se muleaza cel mai bine cerinţelor sale.
sediul cel nou

Faptul că o lucrare nu este in zona Cluj, pentru noi nu este un   impediment. De astfel, echipa de teren are nevoie de tot timpul de aer proaspat. Chiar casetă luminoasă la barlogul ursului nu am montat, dar dacă ar fi nevoie, suntem pregătiţi!


Pentru că nu putem neglija clienţii, am pus la punct o echipă de design, pregătită tot timpul cu o idee proaspătă, servită alături de o cafea aburindă!.