gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Cum tratam Autocolantul?

 
Autocolantul

Exista o gama vasta de materiale, care trebuiesc sortate in functie de suportul pe care e nevoie aplicat materialul. Daca multi se uita doar la costul materialului si singurul criteriu fiind acest lucru, noi putem aprecia un material dincolo de cost, reusind sa alegem materialul optim ca si cost pentru aplicatia aleasa.

Experienta de peste 15 ani, ne-a oferit sansa de a observa in amanunt evolutia lucrarilor si a materialelor alese, acoperind deja plaja de teste si incercari pentru a observa materialele si comportamentele aferente.

Listarea pe acest material reprezinta imprimarea in policromie prin tehnologie ink-jet, piezzo electric. Fiecare gama de material se comporta diferit, reusind prin trierea materialelor sa se obtina efecte speciale, completand astfel imaginea finala a produsului publicitar. O listare lucioasa laminata cu autocolant lucios va avea o imagine mai crisp, iar un autocolant mat laminat cu lucios, chiar daca luciul final va fi acelasi cu celalalt autocolant laminat identic, exista o usoara diferenta care uneori faca diferenta finala intre un produs bun si unul perfect.


Aceste diferente, chiar daca nu sunt diferente substantiale, fac diferenta intre noi si cei multi. In afara de autocolantul pentru print, autocolantul PVC vine in diverse culori, mat lucios, translucent, reflectorizant, autocolant pentru banner, folie şablon, folie imitatia sablare sticla, etc.
Autocolantul

Autocolantul in afara de printul digital, are ca si tehnologie de prelucrare decuparea in diverse forme, si combinarea dintre aceste doua tehnologii ce rezulta in etichete autocolante listate full color si decupate in forme diferite.


Autocolantul poate fi cu adeziv permanent sau removable.